Home >
>
>
Feelmax Lokka

Feelmax Lokka

De gezondste en beste keuze voor een groeiende voet is een elastische en comfortabele schoen. Volgens experts ontwikkelen de voeten van kinderen veel natuurlijker als ze zonder schoenen kunnen lopen. Kinderen hebben geen extra steun nodig, omdat de voeten en enkels voldoende stabiel en sterk zijn vanaf de eerste stapjes. Lopen zonder schoenen is dan een natuurlijke oefening die de voeten versterken en de voetfuncties verbeteren. 

Kindervoeten vragen veel verschillende oefeningen zoals lopen op zowel effen als oneffen grond, in het gras, op grind, klimmen over obstakels waarbij de voet ten volle gebruikt wordt om af te zetten, balanseren, enz...) om de voet goed te ontwikkelen. Goed ontwikkelde voeten hebben een effect op de hele lichaamshouding. Plezierige bewegingsspelletjes zijn uitermate goed voor een gezonde ontwikkeling.

De Lokka is geschikt voor zowel indoor als outdoor activiteiten: ontspanning, school, buiten spel enz. Verbeterde zoolconstructie die beter bestand is tegen slijtage van het spelende kind. Goede grip op verschillende ondergronden. Een perfecte eerste schoen voor het spelende kind. Gemakkelijk uit en aan te trekken.

Let op: de beweging bij loopfietsen en steps laten schoenen te veel schuren over de grond en maken de schoenen stuk. Het is slim om bij deze activiteit schoenen te laten dragen die stuk mogen gaan.

De schoenen zijn niet voorzien van een vochtabsorberend inlegzooltje. Wil je graag zweten voorkomen, kies dan voor een extra vilten inlegzooltje.     

De centimeters achter de maat duiden op de voetlengte. Meet de voetlengte voor het bepalen van de juiste maat. Kijk hier voor de juiste methode.

Maat: 22-34
Materiaal: Coolspacer en suède
Buitenzool: NatuRun 2,5 mm
Kleur: zwart/rood
Pasvorm: breed

Maat
Aantal
Prijs € 49,90
Terug naar het overzicht

Verzendkosten

Land Verzendkosten
Nederland € 3,95 - € 5,95
Belgie/Duitsland/Frankrijk € 6,95 - € 10,95
Meer informatie over onze verzendkosten

Levertijd

De bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Totale verzendtijd vanaf bestelling tot ontvangst is 3 á 4 werkdagen.
Meer informatie over de levertijd

Betalen

  • Ideal
  • Paypal
  • Overboeking

(alle prijzen in de webshop zijn incl. 21% BTW) 
Meer informatie over betalen

Retourneren

  • U kunt retourneren binnen 14 dagen
  • U betaalt zelf de retourverzendkosten.
  • Er worden geen nieuwe verzendkosten in rekening gebracht wanneer een artikel geruild wordt en er een nieuwe verzending plaatsvindt.

Meer informatie over retourneren

Contact

Contact

Feelmax Benelux
Aziëlaan 73
5691 LB  Son en Breugel

E-mail info@feelmax.nl

KvK nummer 64048586
BTW nummer NL232550293B02

  Ook een reactie geven op Feelmax Lokka - Feelmax

Je naam (*verplicht)
Je e-mailadres
Onderwerp (*verplicht)
Je bericht (*verplicht)
Waardering: Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend