Home >
>
>
Barefoot, Sterke voeten voor een gezond lijf (Katy Bowman vertaald door Ruth Langemeijer)

Barefoot, Sterke voeten voor een gezond lijf (Katy Bowman vertaald door Ruth Langemeijer)

Nu al te bestellen!

Begin oktober 2016 verschijnt bij Gibbon Uitgeefagentschap de vertaling van het standaardwerk van Katy Bowmans Whole Body Barefoot, vertaald door de inmiddels nationaal bekende barrevoeter Ruth Langemeijer. 

Hoe kunnen we ons lichaam weer in beweging krijgen als we onze voeten decennia hebben beperkt in hun vrijheid? Is het werkelijk zo simpel door gewoonweg onze schoenen uit te doen en onze voeten de wijde wereld in te laten gaan?

Barefoot, Sterke voeten voor een gezond lijf helpt je om op een veilige manier de transitie te maken naar een leven op minimalistisch schoeisel of op blote voeten. Pluk de vruchten van de bevrijding van je voeten – zonder dat je blessures oploopt tijdens die nieuwe reis.

Met heldere en wetenschappelijke onderbouwing legt bio-mechanicus Katy Bowman uit welke blessures en afwijkingen er in ons lichaam kunnen ontstaan door het dragen van conventionele schoenen en het lopen in onnatuurlijke omgevingen. Ze beschrijft in detail de stappen die nodig zijn om op een veilige en effectieve manier de verandering door te maken op weg naar het dragen van natuurlijk schoeisel.

Met meer dan twintig oefeningen is dit natuurlijk een boek dat iedereen zou moeten lezen die hoopt zijn lichaam weer in een goede conditie en gezondheid te brengen.

‘Katy Bowman’s boek Whole Body Barefoot is een heel “handige” voetengids. Doe de eenvoudige oefeningen en ontdek hoe snel de kracht en souplesse in je voeten verbeteren. Katy beschrijft helder hoe de voet werkt, door welke gewoontes fysieke klachten ontstaan en ze geeft gevarieerde oefeningen en leefstijltips. Mijn lesklanten staan perplex hoe kleine aanpassingen van dagelijkse gewoontes een groots effect hebben. Steunzolen worden aan de wilgen gehangen, hallux valgusklachten verminderen, hielspoorpijn verdwijnt. En dat alles door een beetje aandacht voor de voeten

Barefoot, Sterke voeten voor een gezond lijf – Katy Bowman in vertaling door Ruth Langemeijer * ISBN 978-94-91363-70-2 * Paperback met foto’s * 13,5 x 20 cm

Maat
Aantal
Prijs € 15,00
Terug naar het overzicht

Verzendkosten

Land Verzendkosten
Nederland € 3,95 - € 5,95
Belgie/Duitsland/Frankrijk € 6,95 - € 10,95
Meer informatie over onze verzendkosten

Levertijd

De bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Totale verzendtijd vanaf bestelling tot ontvangst is 3 á 4 werkdagen.
Meer informatie over de levertijd

Betalen

  • Ideal
  • Paypal
  • Overboeking

(alle prijzen in de webshop zijn incl. 21% BTW) 
Meer informatie over betalen

Retourneren

  • U kunt retourneren binnen 14 dagen
  • U betaalt zelf de retourverzendkosten.
  • Er worden geen nieuwe verzendkosten in rekening gebracht wanneer een artikel geruild wordt en er een nieuwe verzending plaatsvindt.

Meer informatie over retourneren

Contact

Contact

Feelmax Benelux
Aziëlaan 73
5691 LB  Son en Breugel

E-mail info@feelmax.nl

KvK nummer 64048586
BTW nummer NL232550293B02

  Ook een reactie geven op Barefoot, Sterke voeten voor een gezond lijf (Katy Bowman vertaald door Ruth Langemeijer) - Feelmax

Je naam (*verplicht)
Je e-mailadres
Onderwerp (*verplicht)
Je bericht (*verplicht)
Waardering: Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend