Home >

Teensokken

Waarom Teensokken?

Een normale sok duwt de tenen samen, wat niet natuurlijk is. Feelmax teensokken houdt de tenen gescheiden, net zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft.

Onze voeten hebben ongeveer 250.000 zweetklieren. Deze kunnen een kop vocht per dag produceren. De gebieden waar het meeste zweet ontwikkeld wordt, is tussen de tenen. Teensokken verminderen in hoge mate zweetvoeten!
Omdat er geen huidcontact is tussen de tenen verminderen de teensokken ook voetschimmels, infecties en andere huidirritaties. Er zijn verschillende soorten stofsamenstellingen voor de teensokken, zodat ze in elke omstandigheid gedragen kunnen worden en de voet het juiste comfort biedt.
Er wordt weinig aandacht besteed aan het comfort van de tenen. Feelmax is een pioneer in het belichten van de belangrijkheid van de wellness van onze voeten. Het is één van de belangrijkste delen van ons lichaam. Happy feet = happy and active body!

Feelmax teensokken zijn de meest kwalitatieve sokken in de wereld. Ze hebben geen vervelende naden, zijn voorzien van een elastische, geribbelde band die de sok op zijn plaats houdt. De sokken voelen als het ware als handschoenen aan. Naast de eigenschap dat ze de voeten beschermen tegen allerlei huidkwaaltjes, bieden ze ook nog een meer warmte voor de voeten. Feelmax heeft een beed assortiment voor het hele gezin en voor diverse activiteiten.

                                 

Gun uw voeten dit heerlijke gevoel!