Home >
>

Barefoot ervaringen gedeeld

Steeds meer mensen doen ervaring op met het barefoot gevoel. Graag delen wij deze ervaringen op onze site. Barefoot schoenen geven u het natuurlijke gevoel van lopen terug en voorkomt blessures.

Wandelaar

16-10-2014

Een wandelaar die voor het eerst zijn wandelingen op barefootschoenen heeft gelopen, vertelt ons zijn ervaring.

Meer informatie

"De nieuwe inzichten hebben mijn kijk op therapie veranderd" (Fred van Alphen, Fysio/Manueel therapeut)

02-05-2014

Fred van Alphen, fysio en manueel therapeut, heeft Barefootstyle en Feelmax ontdekt op de Gezondheidsbeurs. Hij volgde de loopclinic en deelt met ons zijn ervaringen.

Meer informatie

Feelmax schoenen in plaats van steunzolen

07-05-2013

De Niesa schoenen draag ik bij de Yoga. De Kuuva's heb ik dagelijks aan. Het voelt zo heerlijk om ze te dragen.  Mijn zooltjes heb ik niet meer aangehad en mijn rug is minder pijnlijk. En dit binnen 2 weken!

Meer informatie

Vergelijking barefootschoenen door Michael, barefoot freerunner

01-05-2013

Ik vind de Kuusaa en de Osma 2 geweldig!
In de afgelopen 2 jaar heb ik verschillende barefoot schoenen geprobeerd (Huaraches, Vibram Fivefingers, Merrel, Vivo barefoot sandal) en Feelmax zijn de schoenen die het meest barefoot-gevoel bieden en nog eens comfortabel zitten.

Hier mijn vergelijkingsoverzicht:

Meer informatie

Ervaring Fysiotherapeut en Doctor in Medicine

08-04-2013

Ik heb een verandering in mijn loop ervaren door te landen op mijn hele voet in plaats van te landen op de hiel. Het voelt als de authentieke manier van lopen van de mensheid.

Meer informatie

Professionele golfer

08-04-2013

Sinds ik de schoenen van Feelmax draag heb ik verbetering gemerkt in mijn balans, zowel in het lichaam als in de voet. 

Meer informatie

Ultra hardloper

08-04-2013

Sinds december 2009 heb ik al 7000 km gelopen met Feelmax Osma. Ze zijn het hele jaar door te gebruiken: in de sneeuw, op de ruwe paden, op asfalt (tenminste wanneer je beschikt over een goede techniek).

Meer informatie

Pilates beoefenaar

08-04-2013

De schoenen hebben me een nieuwe sensatie gegeven! Wandelen en lopen voelt net zoals vroeger, toen ik een kind was.

Meer informatie

Top snowboarder

08-04-2013

Mijn zomertrainingsprogramma bestond uit cross-country runs op gevarieerde terreinen op Feelmax schoenen. Het verbeterde mijn balans en versterkten mijn beenspieren.

Meer informatie

Feelmax schoenen voor kinderen

08-04-2013

Ik heb mijn 3 jaar oude zoon van dichtbij geobserveerd tijdens het lopen met Feelmax schoenen en ik merkte de volgende voordelen op ten opzichte van de normale kinderschoenen:

Meer informatie

Feelmax teensokken

08-04-2013

Ik heb vorige week Coolsport teensokken gekocht. Ik hoopte dat ze blaren zouden voorkomen tijdens mijn lange afstand runs. Ik heb zaterdag mijn eerste marathon gelopen zaterdag en mijn voeten waren helemaal vrij van blaren! Dus bedankt voor de superheerlijke sokken!

Meer informatie