Home >
>

Waarom Teensokken?

Een normale sok duwt de tenen samen, wat niet natuurlijk is. Feelmax teensokken houdt de tenen gescheiden, net zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft.

Onze voeten hebben ongeveer 250.000 zweetklieren. Deze kunnen een kop vocht per dag produceren. De gebieden waar het meeste zweet ontwikkeld wordt, is tussen de tenen. Teensokken verminderen in hoge mate zweetvoeten! 
Omdat er geen huidcontact is tussen de tenen verminderen de teensokken ook voetschimmels, infecties en andere huidirritaties. Naast de eigenschap dat ze de voeten beschermen tegen allerlei huidkwaaltjes, bieden ze ook nog eens meer warmte voor de voeten. Ze nemen het vocht tussen de tenen op, waardoor de voeten droger en warmer blijven.
Tijdens het lopen bieden teensokken een bewustzijn van teengebruik. Het kan zelfs mensen met evenwichtsproblemen helpen om meer voetbesef te krijgen. Voeten, en met name tenen, zijn een belangrijk onderdeel om ons lichaam in evenwicht te houden bij stilstand en in beweging.
Er zijn verschillende soorten stofsamenstellingen voor de teensokken, zodat ze in elke omstandigheid gedragen kunnen worden en de voet het juiste comfort biedt.

Er wordt weinig aandacht besteed aan het comfort van de tenen. Feelmax is een pioneer in het belichten van de belangrijkheid van de wellness van onze voeten. Het is één van de belangrijkste delen van ons lichaam. Happy feet = happy and active body!

Waarom Feelmax teensokken?

Feelmax teensokken zijn zeer kwalitatieve sokken, zonder vervelende naden, voorzien van een elastische, geribbelde band die de sok op zijn plaats houdt. De sokken voelen als het ware als handschoenen aan. Naast de leuke gekleurde basic sokken heeft Feelmax teensokken ontwikkelt voor allerlei verschillende behoeften (Silver Health voor de diabeet, CoolSport voor de sporter, Tundra voor de koude wintermaanden, Charcoal voor de geurende voeten).

Feelmax heeft een beed assortiment voor het hele gezin!

Kijk hier voor onze Feelmax Teensokken.

Gun uw voeten dit heerlijke gevoel!